Ma: 2019.07.30.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Elítélték a Hatvanban orvost verő cigányokat - azt hazudták, ő támadt rájuk
Privatkopo.hu 2019.01.19. 11:01:00

Az Egri Törvényszéken jogerős ítéletet hirdettek egy 2017-es ügyben. Akkor egy család tagjai siettek a hatvani kórház sürgősségi osztályára, ahol várakozniuk kellett. Ezt egy idő után megelégelték, méltatlankodni, kiabálni kezdtek.Az ügyeletes orvos kétszer is kiment csitítani őket, azzal hogy ő nem tud így dolgozni. Hogy milyen volt a hangnem, azt a bíróság nem tudta megállapítani (nagyjából azonban sejteni lehet, az alpáriság milyen mélységeibe képesek lesüllyedni a „navajonkik” - Privatkopo.hu), mindenesetre a nagypapa és a fia valamint a nagymama az orvosra támadtak. Utóbbi lefogta az orvos kezeit, míg a többiek bántalmazták az orvost, akinek az egyik ujja is eltört. 

Az esetnek a kiérkező rendőrök vetettek véget. A család azt állította, hogy az orvos támadt rájuk, de a tárgyaláson a nagypapa az utolsó szó jogán elmondta, sajnálja a történteket.

Kivoltam idegileg. Nem foglalkozott az üggyel, és már két gyerekünk meghalt így. Nem foglalkozott a csöppséggel” - hazudta.

A bíró azonban súlyos ítéletet hozott, a nagyapát 4, a fiát 3 és fél,, a nagymamát két év szabadságvesztésre ítélte, utóbbi esetében a végrehajtást öt évre felfüggesztette. A nagyapa és a fia viszont börtönbe mennek.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat