Ma: 2019.01.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Életveszélyes szúrás
police.hu 2018.01.16. 8:45:00

A rendőrség vádemelést javasol az ellen a nő ellen, aki életveszélyesen megsebesítette volt élettársát, Nagyivánon.A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást V. Károlyné nagyiváni lakos ellen.

A 40 éves nő 2017. november 15-én volt élettársával szóváltásba keveredett, ami később a tragédiához vezetett. A férfi megjelent az asszony nagyiváni új lakhelyén, ahol vitatkozni kezdtek. A nő egy kést ragadott magához és egy alkalommal megszúrta a 46 éves férfit. A sértett saját lábán hagyta el a helyszínt, majd a közeli utcában összeesett. A mentők kórházba szállították a sérültet.

A rendőrök otthonában elfogták és gyanúsítottként kihallgatták az asszonyt, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését.  

A hatóság a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes főügyészség részére megküldte.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat