Ma: 2021.03.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Nyomozócsoport üldözi a munkába tartó nőt megtámadó férfit, de szükség van állampolgári segítségre
Privatkopo.hu 2021.01.21. 10:02:00

A Gödöllői Rendőrkapitányság szexuális erőszak bűntette kísérletének, testi sértés, valamint kifosztás bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást - egyelőre - ismeretlen tettes ellen. A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.2021. január 19-én, 5 óra 15 perc körül, a gödöllői HÉV vonal Szilasliget és Gödöllő, Erzsébet park közötti szakaszán, a szerelvény 3. kocsijában egyedül utazó 47 éves nővel szembe leült egy általa nem ismert férfi, aki minden előzmény nélkül felszólította, tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését és megöli.

A nő megtagadta a követelés teljesítését, erre az idegen a telefonját és a pénztárcáját akarta, azt meg is kapta, a férfi azonban nem tágított. Többször megrúgta, megütötte, miközben azt hajtogatta, „told le a nadrágod, különben megöllek!”. Az áldozat próbált védekezni, segítségért kiabált, de rajtuk kívül senki nem volt a kocsiban. A Gödöllő, Erzsébet park megállóhoz közeledve a sértett azt mondta, a férje ott várja, a támadó erre hátrált, majd a leálló szerelvényből kiugorva elmenekült.

A sértett a támadás következtében súlyos sérülést szenvedett.

A támadó 20-25 éves, kb. 160 centiméter magas, vékony testalkatú férfi, az elkövetéskor orrot, szájat eltakaró maszkot, fekete kötött sapkát, tejeskávé színű szövetdzsekit, terepmintás tréningnadrágot és fekete cipőt viselt.

Az elkövető azonosítására és felkutatására nyomozócsoport alakult. A 10 fős egység tagjai folyamatosan gyűjtik az adatokat, információkat. Nehezíti a felderítést, hogy az áldozaton és a szerelvény vezetőjén kívül szemtanút egyelőre nem sikerült felkutatni. Több tucat embert már kikérdeztek, a lehetséges menekülési útvonalakat végig járták, ám egyelőre fordulópont nem következett be. Az eltelt idő alatt a kapott személyleírás alapján két férfit előállítottak, ám elszámoltatásukat követően kiderült, nincs közük a támadáshoz. Az intenzív felderítő munka eredményességéhez ezért az állampolgárok segítségét kéri a rendőrség.

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a támadóval, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a „Telefontanú” 06-80-555-111 zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó szám valamelyikén.

(Fotó: illusztráció) 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat