Ma: 2020.10.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Megharapta, megfenyegette, majd kifosztotta idős áldozatát egy kecskeméti nő - „navajonki”?
Privatkopo.hu 2020.05.25. 10:06:00

Hamarosan vádat emelhetnek az ellen a kecskeméti nő ellen, aki április elején megharapta, majd kifosztotta az idős áldozatát.A nő bekopogott a Szegedi út egyik házába, és pénzt kért az ott lakótól. Miután a 71 éves férfi nem adott pénzt neki, szidalmazni kezdte, és megharapta a felkarját. Ezután bement a házba, ahol továbbra is pénzt követelt először ordítva, majd egy ott talált kést a kezében fogva.

Ennek hatására a férfi kiszaladt az ingatlanból. Percekkel később az idős férfi visszament otthonába, ahol a nő egy üveggel akarta megdobni. Ekkor a férfi elővette a pénztárcáját, hogy abból ezer forintot adjon neki, de egy hirtelen mozdulattal 66 ezer forintot vett ki a tárcából a nő, aki ezután elfutott.

A rendőrök azonosították, és kifosztással gyanúsították meg a 25 éves helyi nőt. A rendőrség lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat