Ma: 2019.05.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Rendőrkézen az internetes csaló
Privatkopo.hu 2019.02.22. 8:42:00

Az egész országban követett el bűncselekményeket az a törökszentmiklósi féri, akit eddig 37 rendbeli csalás elkövetése miatt hallgattak ki gyanúsítottként a szekszárdi rendőrök.A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya büntetőeljárást folytat K. Zs. 21 éves törökszentmiklósi lakos ellen üzletszerűen elkövetett csalás bűntett, valamint üzletszerűen elkövetett csalás vétség megalapozott gyanúja miatt.

A férfival szemben egy tolna-mözsi lakos feljelentése alapján indult eljárás, akit először 2018. július 25-én hallgattak ki gyanúsítottként a Tolnai Rendőrőrs nyomozói. 

A büntetőeljárás során adat merült fel arra, hogy a tolna-mözsi személy sérelmére elkövetett csaláson kívül 2017. október 25-e és 2019. január 21-e között még legalább 36 alkalommal kínált eladásra értéktárgyakat a törökszentmiklósi férfi, amelyek árát átvette, azonban a megvásárolt termékeket a vevők részére nem küldte el.

Az eljárás során megállapítást nyert az is, hogy K. Zs.-t 2018. július 13-án jogerősen elítélték egy általa 2016 novembere és 2018 februárja között az ország különböző pontjain elkövetett, 11 rendbeli internetes csalássorozat miatt.

A férfit a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai eddig 7 rendbeli csalás bűntett és 30 rendbeli csalás vétség elkövetésével gyanúsították meg. A bűncselekményekkel közel másfél millió forint kárt okozott. 

K. Zs.-t a nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A férfit a Szekszárdi Járásbíróság 2019. február 20-án letartóztatásba helyezte.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat