Ma: 2019.01.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Álrendőrök raboltak ki két idős férfit Budapesten
HP 2018.01.17. 12:26:00

Vádat emelt az ügyészség két férfival szemben, akik magukat rendőrnek kiadva, házkutatást színlelve raboltak ki két idős embert, Budapesten.Az álrendőrök fegyverrel támadtak a sértettekre, akiket meg is kötöztek, majd elrabolták a lakásban talált értékeket. A vádirat szerint a vádlottak 2016. november 14-én, reggel jelentek meg a Budapest XIII. kerületi lakásnál, ahol rendőröknek adták ki magukat az ott tartózkodó időskorú - 77 és 84 éves - sértettek előtt, majd házkutatást színlelve bementek az ingatlanba.

Odabent egyikük egy fegyvernek látszó tárgyat vett elő, és a sértetteket azzal fenyegetve, őket a fürdőszobába terelte. Ezután a vádlottak a két idős férfi kezét műanyag gyorskötözővel összekötözték, majd eltorlaszolták a fürdőszoba ajtaját.

Ezt követően a vádlottak értékeket keresve átkutatták a lakást, majd a talált készpénzt, mobiltelefont, laptopot magukhoz vették és távoztak a helyszínről.

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség az ügyben két rendbeli fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra, mely bűncselekmény büntetési tételének felső határa tizenöt évig terjedő szabadságvesztés.

(fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat