Ma: 2020.07.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kamionosokat fosztogatott a cigánypár
Privatkopo.hu 2020.06.01. 11:15:00

A Lajosmizsei Rendőrős munkatársai 2020. május 31-én, hajnalban többrendbeli kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 50 éves nőt és egy 53 éves férfit.A rendőrség tájékoztatása szerint a szekszárdi pár 2019 júniusában, szeptemberében és 2020. május 30-án, éjszaka, egy lajosmizsei pihenőhelynél összesen három kamiont fosztott ki. Minden esetben nyitott járművet választottak, és kihasználva, hogy a sofőrök a fülkében alszanak, a tehergépkocsikból különböző értékeket tulajdonítottak el. A tettesek készpénzt és mobiltelefonokat zsákmányoltak, ezzel alkalmanként több mint 100 000 forint kárt okoztak.

Május 31-én, hajnalban a biztonsági őr figyelt fel az asszonyra, őt feltartóztatta, és azonnal hívta a rendőröket. Az egyenruhások nem sokkal később a nő társát is megtalálták, és mindkettőjüket előállították, majd kihallgatták. A lajosmizsei nyomozók előterjesztést tesznek az őrizetben lévő gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat