Ma: 2020.06.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Autóval nekimentek, megverték és pénzt követeltek egy idős sofőrtől
Privatkopo.hu 2019.09.17. 16:41:00

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség önbíráskodás kísérlete és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy 38 éves és egy 30 éves tompai férfi ellen, akik pénzt követeltek és megöléssel fenyegettek egy idős férfit egy közlekedési baleset miatt.A testvérek Tompán egy autóval közlekedtek, amikor nekiütköztek egy előttük elhaladó kocsinak. Az ütközés után kiszálltak az autóból és becsmérelni, illetve lökdösni kezdték a másik kocsi vezetőjét, egy 70 éves férfit. A testvérpár szerint a balesetet az idős férfi okozta, ezért 300 ezer forintot követeltek tőle. Ezt követően azzal fenyegették, hogy ha nem fizet, ki fogják deríteni a lakcímét és elvágják a torkát, felgyújtják a házát.

Azért, hogy a fenyegetésnek nyomatékot adjanak, többször is megütötték az idős férfit, de ő ennek ellenére sem fizetett. Miután a közelben tartózkodó szemtanúk rászóltak a támadókra és rendőri segítséget kértek, a támadók  elhagyták a helyszínt.

A járási ügyészség a minősített önbíráskodás kísérletén kívül könnyű testi sértéssel is vádolja a testvéreket.

Az ügyész végrehajtandó börtönt kért mindkét férfira.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat