Ma: 2019.01.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Impresszum
13 éves gyereket akartak kirabolni a cigányok - hegyes vasdarabot nyomtak a hasához
Privatkopo.hu 2018.04.18. 14:41:00

Rablás miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon három fiatallal szemben, mert a megalapozott gyanú szerint egyikük egy hegyes vasdarabot tartott egy gyerek hasához, akit ököllel megütöttek, majd kiforgatták a zsebeit - tájékoztatott a rendőrség.A 13 éves sértett 2018. április 14-én gördeszkázott a városban, ahol a buszállomáson három helybeli fiatal megállította és körbeállta. Egyikük, a 24 éves R. Norbert egy hegyes vasdarabot vett elő, amit a gyerek hasához tartott, majd felszólította, hogy ürítse ki a zsebeit és adja át neki az értékeit.

A gyanúsított és egyik társa, a 17 éves K. Dávid, hogy nyomatékosítsák követelésüket, a fiút ököllel, illetve tenyérrel többször arcon ütötték, míg harmadik társuk a 20 éves N. Rajmond jelenlétével segítette bűntársait. A sértett a bántalmazás és a fenyegetés hatására kiforgatta a zsebeit, de nem tudott a rablóknak értéket átadni. A feltételezett elkövetők ezt követően elengedték a fiút, majd távoztak a helyszínről.

A makói nyomozók április 16-án szereztek tudomást a bűncselekményről. A három gyanúsítottat néhány órán belül elfogták és előállították. Velük szemben felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt indult eljárás. A rendőrök mindhárom férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségen. 

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat