Ma: 2020.02.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Házibuliba hívták a zsarukat, két drogdílerrel távoztak
Privatkopo.hu 2019.03.19. 14:51:00

A rendőrségre egy Budapest IX. kerületi házibuliról érkezett bejelentés, a kiérkező járőrök végül két kábítószer-kereskedő elfogásával zárták az intézkedést.A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2019. március 16-án, délelőtt érkezett bejelentés, hogy Budapest IX. kerületében, egy Mester utcai lakásban egy férfi - feltehetően kábítószer hatása alatt - összetörte a lakás berendezéseit.

A kiérkező járőrök a lépcsőházban igazoltatták a lakásból éppen távozó 20 éves V. Richárdot és a 21 éves B. S. Olivért, akiknél ruházatuk átvizsgálásakor speedet, kokaint, kábítószergyanús tablettákat, több százezer forintot, valamint körözött okmányokat is találtak.

Az adatgyűjtések során a járőrök megállapították, hogy a férfiak ismerőseikkel szórakoztak a lakásban, azonban a társaságból többen összevitatkoztak. A berendezési tárgyakat B. S. Olivér törte össze, V. Richárd pedig a kialakult veszekedés során egyik ismerősét megütötte.

A nyomozók a lakásban szemlét tartottak, valamint a két férfi lakhelyén kábítószer-kereső kutya segítségével végeztek kutatást. A nyomozati cselekmények során a rendőrök több mint 20 gramm kokaint, 200 gramm speedet, 550 metamfetamin tartalmú tablettát, hárommillió forint készpénzt és valutát, okmányokat, valamint egy digitális mérleget foglaltak le.

A nyomozók a IX. kerületi Rendőrkapitányságra előállított V. Richárdot kábítószer-kereskedelem bűntett, okirattal visszaélés vétség és testi sértés bűntett kísérlet miatt, míg B. S. Olivért kábítószer-kereskedelem bűntett és rongálás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A rendőrök a két férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2019. március 18-án elrendelt.​

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat