Ma: 2019.05.24.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Férfi álnéven zsarolt a 30 éves nő
Privatkopo.hu 2018.11.27. 11:11:00

A budapesti nyomozók befejezték annak a nőnek az ügyét, aki 30 millió forintot követelt a sértettől, és azzal fenyegette, hogy ha nem teljesíti követelését, baleset éri a családtagjait.A nyomozás adatai szerint a 30 éves kecskeméti Z-né M. Réka 2017. augusztus 26-án, este - férfi álnéven - e-mailt küldött egy nőnek, amelyben azt írta, hogy amikor hétfőn bemegy a munkahelyére - egy budapesti céghez -, utaljon át neki 30 millió forintot egy bankszámlára. Azt is pontosan megírta, hogy mikor kell felvenni vele a kapcsolatot, és ha bárkinek is szól erről, akkor baleset fogja érni a családtagjait.

A nyomozati cselekmények eredményeként a rendőrök azonosították az elkövetőt, és azt is megállapították, hogy a nő az édesapja számítógépéről küldte a levelet. A budapesti nyomozók Z-né M. Rékát zsarolás bűntett kísérlet miatt 2017. október 12-én gyanúsítottként hallgatták ki, és a nő lakásán több adathordozót is lefoglaltak.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat