Ma: 2019.01.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Fegyverrel raboltak ki egy postát Győrben
HP/Privatkopo.hu 2018.01.20. 9:52:00

Fegyverrel rabolt ki egy postát egy ismeretlen, Győrben. A rendőrök jelentős erőkkel keresik a férfit.A rendőrségre pénteken, késő délelőtt érkezett bejelentés arról, hogy egy ismeretlen férfi fegyverrel - vagy annak utánzatával - kirabolta Győr-Bácsán a 6. számú postahivatalt.

A bejelentést követően a rendőrség perceken belül lezárta a környéket, ellenőrző-átengedő pontokat állított fel és jelentős erőkkel megkezdte az elkövető felkutatását.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 175-180 centiméter magas, átlagos testalkatú, 30-40 év közötti férfi, aki a rablás idején fekete, felirat nélküli kapucnis pulóvert, sötétkék nadrágot, sportcipőt és sötét szövetkesztyűt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki az elkövető kilétével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik - névtelensége megőrzése mellett - hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es ,,Telefontanú" zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

(fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat