Ma: 2020.02.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Két bűncselekmény, 1300 forint zsákmány
Privatkopo.hu 2019.03.25. 11:47:00

Rablásról érkezett bejelentés a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra 2019. március 24-én, délután.Az egyik jánoshalmi családi háznál valaki bekopogott a kapun. Az udvaron tartózkodó idős nő a bejárathoz ment, és az ajtót kinyitotta, amit közben kívülről egy ismeretlen nagy erővel benyomott, és azzal fellökte az asszonyt. Ezt kihasználva a tettes beszaladt a házba, és az előszoba asztalon lévő 300 forintot magához vette, majd elmenekült.

A helyszínre érkező egyenruhások rövid időn belül beazonosították és kevéssel később elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható jánoshalmi lakost.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves férfi aznap másik bűncselekményt is elkövetett. A kora délutáni órákban, a kerítésen átmászva bejutott egy másik ingatlan területére, majd a lakás egyik helyiségében, a sértett idős korából adódó félelmét kihasználva a jelenlétében kutatott, és onnan 1 000 forint készpénzt tulajdonított el.

A gyanúsítottat a nyomozók rablás bűntett és kifosztás bűntett miatt kihallgatták, őrizetbe vették, valamint előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat