Ma: 2020.05.27.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Orosháza nem Győr: elégedetlen volt a „bérével” egy prostituált, akit nem Borkai Zsolt rendelt
Privatkopo.hu 2019.10.09. 13:59:00

Az Orosházi Járási Ügyészség zaklatás vétsége és 2 rendbeli, kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt kezdeményezte egy 36 éves orosházi nő távoltartásának elrendelését, aki korábbi szeretőjét és annak családját zaklatta.A zaklató nő - aki egyébként prostitúciós tevékenységet folytat - a tavalyi évben hónapokig szexuális kapcsolatban állt a sértett férfival, a viszony lezárását követően pedig a sértett magánéletébe beavatkozni törekedett: őt személyesen és kommunikációs eszközökön keresztül háborgatta, azzal fenyegette, hogy viszonyukat a sértett hozzátartozói előtt is feltárja, illetve vagyoni követeléssel is fellépett vele szemben.

A nő 2019. május 5-én, a délutáni órákban a sértett utcán álló személygépkocsiját megrongálta, egy kulccsal a motorháztetőt összekarcolta, amellyel 100 000 forintos kárt okozott.

Néhány nappal ezután a nő a sértett édesanyjának háza előtt megvárta a sértettet, őt és két kiskorú gyermekét hangosan szidalmazni kezdte, valamint a sértett ott parkoló autójába úgy belerúgott, hogy abban 180 000 forintos kár keletkezett.

A Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója ezen eset után, 2019. május 20-án, az ügyészség indítványára 4 hónapra elrendelte a nő távoltartását, aki háborgató magatartását ekkor beszüntette. Ugyanakkor a távoltartás lejárta után másnap, szeptember 21-én, délelőtt megjelent a sértett munkahelyén, tőle 1 millió forintot követelt az általa nyújtott szexuális szolgáltatások ellenértékeként, és megfenyegette, ha nem kapja meg a pénzt, a sértett szüleivel és gyermekeivel is beszélni fog.

Még aznap becsmérlő kifejezések kíséretében pornográf tartalmú messengerüzeneteket küldött a sértett feleségének és gyermekeinek.

A Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója 4 hónapra ismét elrendelte a gyanúsított távoltartását a sértettől, illetőleg annak hozzátartozóitól. A gyanúsított a távoltartás időtartama alatt köteles tartózkodni attól, hogy a távoltartással érintett személyekkel bármilyen módon érintkezésbe lépjen; köteles magát távol tartani azok lakóhelyétől, munkahelyétől, és e személyek által rendszeresen látogatott intézményektől és egyéb helyektől.

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat