Ma: 2021.09.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Fenyegetőzött és ütött, mert úgy gondolta, hogy átverték a dohányboltban
Privatkopo.hu 2021. 06. 04. 9:42:00

A Szerencsi Járási Ügyészség önbíráskodás bűntettének kísérlete miatt vádat emelt egy 26 éves taktaharkányi férfival szemben, aki egy dohányboltban ittasan ordítozott és pénzt követelt.A vádirat szerint a vádlott 2020. december 25-én, délben, ittasan bement egy taktaharkányi dohányboltba, ahol szeszesitalt és üdítőt vásárolt, majd távozott az üzletből. A vádlott néhány perc elteltével ismét visszament az üzletbe, ahol újra vásárolni szeretett volna, de az üzletvezető erősen ittas állapotára tekintettel távozásra szólította fel, amelynek a vádlott eleget tett.

A férfi azonban rövid idő elteltével ismét visszatért, mire az üzletvezető megpróbálta a bejárati ajtót bezárni előtte, hogy ne tudjon belépni az üzletbe. Ekkor a vádlott a zsebében lévő pénzt a földre szórta, és 5 000 forintot követelt az üzletvezetőtől, mert állítása szerint ennyivel kevesebbet adott neki vissza a korábbi vásárlása során. Az üzlet vezetője közölte a vádlottal, hogy ő jól adott vissza, mire a vádlott ordítozni kezdett és azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megveri, amennyiben nem adja vissza a pénzét. A fenyegetőzés során a vádlott az üzlet bejárati ajtaját a lábával megtámasztotta azért, hogy azt a sértett ne tudja bezárni, miközben két alkalommal, tenyérrel mellkason ütötte a sértettet.

A sértett közölte a vádlottal, hogy amennyiben nem engedi el a bejárati ajtót, úgy értesíti a rendőrséget, ennek hatására a vádlott végül távozott a helyszínről.

A járási ügyészség a büntetett előéletű férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására és pártfogó felügyelet alkalmazására tett indítványt az Szerencsi Járásbíróságnak.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat