Ma: 2020.02.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Pénzt, sapkát és hangszórót követelt - ököllel ütött a 14 éves cigánykölyök
Privatkopo.hu 2019.03.18. 18:02:00

A rendőrök rövid időn belül elfogták azt a 14 éves fiatalkorút, aki egy buszmegállóban rabolt ki egy fiút, Győrben.A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2019. március 17-én, 16 óra 30 perckor, Győrben, a Zechmeister utcában, egy buszmegállóban várakozó fiúhoz lépett, akit pénze, sapkája és hangszórója átadására szólította fel. A kezében tartott néhány száz forintot el is vette tőle, azonban a sapkát és a hangszórót nem kapta meg, ezért ököllel kétszer megütötte és továbbra is követelte a tárgyak átadását.  

A sértett eközben mobiltelefonján hívta a rendőrséget, ezért a rabló a helyszínről a megszerzett pénzzel együtt távozott. A rendőrök tanúkutatást és adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeképpen azonosították és elfogták az elkövetőt.

A 14 éves fiatalkorú elkövetőt a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók - őrizetbe vétele mellett - rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat