Ma: 2019.05.24.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info






 
Vissza a főoldalra
Belekötött a köztéri padon ülőkbe, bántalmazta őket
Privatkopo.hu 2018.11.28. 6:10:00

Egy 41 éves várpalotai férfi ellen garázdaság, önbíráskodás és súlyos testi sértés miatt indult büntetőeljárás, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.



Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. június 6-án, 22 óra körül, amely szerint Várpalotán több személy szóváltásba keveredett, amely tettlegességig fajult.

A nyomozás adatai alapján egy 41 éves várpalotai férfi odament a köztéri padon ülőkhöz és azt állította, a náluk lévő szatyor az övé. A kialakult vita hevében a férfi mindhárom személyt bántalmazta, közülük ketten könnyű, egyikőjük pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a 41 éves várpalotai lakost önbíráskodás bűntett, súlyos testi sértés bűntett és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek




 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat