Ma: 2021.03.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Autóból szemelték ki áldozatukat a cigánybűnözők
Privatkopo.hu 2021.01.26. 10:58:00

Rablás miatt hallgatták ki és vették őrizetbe az erzsébetvárosi nyomozók a 34 éves budapesti H. Dánielt, és a 18 éves P. Mártont, akik a gyanú szerint harmadik társukkal egy autóból szúrtak ki egy középkorú nőt 2021. január 18-án, kora este, Budapest VII. kerületében, a Rózsák terén.Miután elég közel kerültek a nőhöz, az autóból H. Dániel kiszállt, odafutott hozzá és lerántotta válláról a táskáját. A sértett próbált kapaszkodni a táskájába, de támadója olyan erővel húzta azt, hogy a sértettnek egy oszlopba kellett végül megkapaszkodnia, hogy ne essen el.

A rabló a megszerzett táskával ezután visszaszállt az autóba társaihoz, majd elhajtottak.

A nyomozók a három férfit néhány napon belül azonosították, H. Dánielt januárt 24-én, míg P. Mártont január 25-én a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály és a Pásztói Rendőrkapitányság egységeinek közreműködésével elfogták, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségnél.

Harmadik társuk, a 31 éves Jónás Béla ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy hogy aki a fényképen látható Jónás Bélát felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat